Flere brands fra

Tillegg til Personvernerklæringen for Philips Hue-kunder

Merk at denne teksten er et tillegg til Signifys personvernerklæring for kunder, forbrukere og andre forretningskontakter («Personvernerklæring»). For å forstå aktivitetene knyttet til innsamling og behandling av personopplysninger som er relevante for deg, bør du lese både Personvernerklæringen og dette tillegget. Innholdet i dette Tillegget til Personvernerklæringen («Tillegg») skal gå foran ved motstrid med innholdet i  Personvernerklæringen.

Vi engasjerer oss i aktivitetene som er beskrevet i dette Tillegget og Personvernerklæringen fordi vi mener de bidrar til å gjøre bruken av Philips Hue mer brukervennlig samt for å forstå deg bedre og for å bli et mer effektivt selskap. Hvis du har spørsmål eller ønsker å gjøre gjeldende dine personvernrettigheter, kan du kontakte oss gjennom Signify Privacy Center.

Dette Tillegget gjelder hvis du bruker Philips Hue. Philips Hue er ikke bare en smart lyspære, men også et smart belysningssystem. Philips Hue-systemet kan bestå av forskjellige deler/elementer som har ulike funksjoner. De ulike funksjonene krever forskjellige typer behandling av personopplysninger. Smartlysene, Hue Bridge, smarte kontrollsystemer, Friends of Hue, og andre integrerte partnersystemer gir deg mulighet til å styre din belysningsopplevelse. Partnerskapsplattformene våre og Friends of Hue gjør at du kan koble Philips Hue-belysningssystemet til enhetene dine hjemme.

Signify samler inn personopplysninger («Personopplysninger») fra deg direkte gjennom samhandling med deg, gjennom produktene våre, gjennom din bruk av dem og gjennom nøye utvalgte tredjeparter. Noen av Personopplysningene får vi fra tredjeparter, avhengig av valgene du gjør, herunder dine personverninnstillinger. Vi ber tredjeparten om å bekrefte at Personopplysningene ble innhentet på lovlig måte av tredjeparten, og at vi har rett til å innhente og bruke Personopplysningene vi mottar fra dem.

Datainnsamling

Avhengig av personverninnstilligene dine, produktene dine eller bruken din av tjenestene våre, kan vi behandle følgende Personopplysninger:

Philips Hue-produkter:

·       E-postadresse (brukernavn)

·       Passord

·       Unike identifikatorer og konfigurasjon av produkter

·       Produktbruk og diagnostiseringsinformasjon

·       Språkpreferanser

Nettbutikk:

·       Navn og etternavn

·       Leveringsadresse

·       E-postadresse

·       Telefonnummer

·       Faktureringsinformasjon

·       Språkpreferanser

·       Bruk og diagnostiseringsanalyse

Philips Hue-apper:

·       Språkpreferanser

·       Bruk og diagnostiseringsanalyse

·       Unike identifikatorer og konfigurasjon av produkter

Philips Hues nettsted:

·       Språkpreferanser

·       Bruk og diagnostiseringsanalyse

Hvis du samhandler med oss gjennom Social Network Services («SNS») kan vi behandle Personopplysningene dine i samsvar med både Personverklæringen og dette Tilligget.

Mer spesifikt omfatter informasjonen vi kan samle inn, men er ikke begrenset til, unik bruker-ID (lagret i en informasjonskapsel for sporing og kan lagres på serverne våre), IP-adresser, henvisende URL, nettleser, informasjon om operativsystem fra informasjonskapsel, CSS-animasjoner og dynamisk innhold, besøkendes klikk på/berøring av elementer, endringer i inndatafelt (som tekstfelt, CSS-velger eller tidsangivelse), metadata om elementer og økt, inndata i felt, systemfeil, vindusstørrelse og endringer i størrelse, museposisjon, øyeblikksbilde av side, om en bruker trykket på avspilling- eller pauseknappen i en video og andre hendelser (rulling, fokusering, skjule sider osv). Slik informasjon kan identifisere den besøkende. Vi registrerer ikke tastetrykk.

Hvis du ønsker å forhindre at våre nettsteder og apper registrerer aktiviteten din, kan du velge bort dette.

Behandling av Personopplysningene dine

Registreringsopplysninger: Registreringsopplysningene dine er informasjonen du oppgir til Signify ved registrering eller kjøp av tjenester til Philips Hue-belysningssystem. Registreringsopplysninger er e-postadresse (brukernavn), passord, leveringsadresse (kun for nettbutikk) og, i tillegg til aggregerte bruksdata knyttet til kontoen din, som for eksempel kontoinnstillingene du velger. Vi bruker registreringsopplysninger for å levere tjenestene, gjennomføre transaksjoner (kun for nettbutikk), drifte kontoen, oppdage og forhindre bedrageri, oppdage eller forhindre misbruk av Philips Hue-kontoen din, og for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.

Hvis du registrerer deg med en SNS eller senere kobler kontoen din til en slik tjeneste, samler vi inn Personopplysninger om deg fra den SNS-en. Hvilke Personopplysninger vi behandler, avhenger av hvilke Personopplysninger du har gitt til SNS-en (f.eks. navn, e-postadresse og andre Personopplysninger som du har gjort offentlig tilgjengelig) da du opprettet kontoen. Vær oppmerksom på at Personopplysningene vi samler inn fra og gjennom en SNS, kan avhenge av personinnstilligene du har oppgitt hos SNS-en, og tillatelsene du gir oss i forbindelse med sammenkoblingen av kontoen med produktene og tjenestene våre med kontoen din hos en SNS.

Samhandlingene dine med tredjeparter gjennom en SNS eller lignende funksjoner er underlagt de respektive personvernreglene til disse tredjepartene, og din avtale med SNS-en. Du erklærer at du har rett til å bruke din SNS-konto til de formål som er beskrevet i dette Tillegget, uten at det er i strid med vilkårene og betingelsene som regulerer SNS-en.

Bruksdata (analyse): Når du bruker våre produkter og/eller tjenester, kan vi samle inn Personopplysninger om din bruk av våre produkter og tjenester. Vi kan kombinere flere informasjonskilder, Personopplysninger vi samler inn direkte fra deg, med informasjonskapsler og lignende teknologier når du besøker våre nettsteder eller bruker appene våre. Hvis disse Personopplysningene kombineres, kan det anses som dine Personopplysninger ettersom de kan kobles til deg. Vi bruker automatiserte verktøy til å utføre statistiske undersøkelser av generelle trender for bruken av våre tjenester, nettsteder, apper og sosiale medier, og av atferden og preferansene til våre kunder og brukere.

Annen kommunikasjon: Vi kan kontakte deg for å gi deg informasjon om kontoen din og/eller om Friends of Hue samt andre tjenester levert av våre samarbeidspartnere. Du kan ikke velge bort denne ikke-salgsfremmende kommunikasjonen. Vi vil ikke dele dine registreringsopplysninger med verken partnere i Friends of Hue-nettverket eller partnere utenfor dette nettverket, med mindre vi har tilstrekkelige rettigheter til å gjøre det.

Kundestøtteinformasjon: Når du samhandler med oss i forbindelse med brukerstøtte, anbefaler vi at du bare oppgir Personopplysninger gjennom en privat melding til oss. Vi vil gjøre vårt beste for å svare så raskt vi kan via samme eller et annet egnet kommunikasjonsmedium.

Direkte markedsføringskommunikasjon: Vi bruker registreringsopplysninger til å persontilpasse din opplevelse på nettstedene eller appene våre (herunder informasjon om nye funksjoner, sikkerhet eller andre tekniske forhold). Vi kan kontakte deg angående informasjon, produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer fra Signify samt fra andre tredjeparter, som vi mener kan være relevante for deg på bakgrunn av din bruk av produktene våre, eller for å utvide produktenes funksjonalitet, hovedsakelig når vi finner en partner som har bestemte tjenester eller løsninger som oppfyller dine behov, eller for å optimalisere din bruk av våre produkter og tjenester. Hvis du har indikert at du ønsker å motta personlig tilpasset markedsføringskommunikasjon, kan vi samle Personopplysninger fra ulike kilder (både internt og eksternt) for å få en bedre forståelse av dine preferanser og interesser, og for å kunne gi deg mer relevant markedsføringskommunikasjon. Vi kan kontakte deg via elektroniske markedskommunikasjonskanaler, eller bruke andre kommunikasjonskanaler for å sende deg personlig tilpassede annonser og spesialtilbud, for eksempel post, telefonsalg, eller sosiale kanaler som for eksempel, men ikke begrenset til, LinkedIn, Instagram, Facebook (herunder Facebook Messenger), Pinterest, YouTube, WhatsApp, Twitter, WeChat.

Vi engasjerer oss i disse aktivitetene fordi vi mener det er viktig for å forstå kundene våre, og for å bli mer effektive som et selskap. Vi mener også at dette tilfører verdi til vår kommunikasjon,  som vil skreddersys til dine interesser (som du har oppgitt, eller som er utledet). Behandling av denne informasjonen krever at vi har berettiget interesse som grunnlag for behandlingen. Hvis du ikke er komfortabel med dette, kan du protestere mot disse aktivitetene når som helst, uten besvær, uten konsekvenser og etter fritt valg. Dette kan du gjøre ved å ta kontakt med Signify Privacy Center.

Vi sender deg kun markedsføringsinformasjon når du har akseptert dette på forhånd, med mindre vi ikke trenger aksept i henhold til loven. Når du samtykker til å motta markedsføringsinformasjon, har du en absolutt rett til når som helst å velge bort (protestere mot) disse behandlingsaktivitetene. Hos oss kan du gjøre dette ved å klikke på avmeldingskoblingen i e-posten, ved å endre kommunikasjonsinnstillingene dine i kontoen din (hvis tilgjengelig), ved å endre innstillingene på smarttelefonen din (for push-varslinger på mobil) eller ved å ta kontakt med Signify Privacy Center. Når du velger bort dette, kommer du fortsatt til å motta produkt- og tjenesteinformasjon (f.eks. sikkerhetsoppdateringer).

Signify vil beholde dine registreringsopplysninger så lenge kontoen din eller Philips Hue-appen er aktiv, eller så lenge det er nødvendig for å levere tjenestene til deg.

Annet

Personopplysninger om din aktivitet på ditt Philips Hue-belysningssystem kan ses av andre tredjepartsleverandører hvis du har koblet profilen din til slike tredjeparts uavhengige tjenester eller apper. Hvis du velger å koble Philips Hue-belysningssystem med en konto hos en tredjeparts tjenesteleverandør, deler vi begrenset konto- og profilinformasjon med disse. Disse tredjepartstjenestene tilbys av uavhengige dataansvarlige for disse Personopplysningene, og bruken er underlagt deres respektive personvernerklæringer. Du bør nøye gjennomgå personvernerklæringene for å kunne fastslå hvordan de vil bruke Personopplysningene.