Meer merken van

Beleid voor beëindiging van ondersteuning

Zie hoofdstuk 5 voor de huidige status van je Hue-producten.

1. Beleid voor beëindiging van ondersteuning (Hue bridge)

Belangrijke kennisgeving over software-updates, online diensten en compatibiliteit

Bedankt voor je aankoop.

De Hue bridge is ontworpen om verbonden te worden met internet. De Hue bridge ontvangt software-updates rechtstreeks van Signify (voorheen bekend als Philips Lighting) bij verbinding met een router met internettoegang in combinatie met de officiële mobiele Hue app.

Signify heeft de intentie om je Hue bridge te voorzien van belangrijke software-updates voor functies van het platform, indien van toepassing, gedurende minimaal een (1) jaar vanaf de datum van je aankoop bij een erkende wederverkoper (behalve in gevallen waar de hardware de update niet ondersteunt).

Daarnaast heeft Signify de intentie om de Hue bridge te ondersteunen met benodigde updates voor beveiliging, kwaliteit en interoperabiliteit en om de compatibiliteit met onze online diensten en de nieuwste versie van onze mobiele Hue app in stand te houden gedurende minimaal drie (3) jaar vanaf de datum van je aankoop bij een erkende wederverkoper.*

Na deze datums kan Signify ervoor kiezen om naar eigen inzicht software-updates te blijven verschaffen en/of compatibiliteit met onze online diensten en/of mobiele apps te blijven bieden. Mochten software-updates en/of compatibiliteit met online diensten en/of mobiele apps echter worden beëindigd, dan raden we aan dat je upgradet naar een nieuwe versie van het product.

*) Voor compatibiliteit met onze online diensten moet de Hue bridge up-to-date worden gehouden en deze compatibiliteit wordt in stand gehouden voor de laatste 3 uitgebrachte softwareversies, behalve in geval van belangrijke beveiligingsupdates waar de ondersteuning mogelijk beperkt moet worden. Voor compatibiliteit met de officiële mobiele Hue apps moet de Hue bridge te allen tijde over de nieuwste softwareversie beschikken.

2. Beleid voor beëindiging van ondersteuning (lampen en accessoires)

Belangrijke kennisgeving over software-updates, online diensten en compatibiliteit

Bedankt voor je aankoop.

De lampen en accessoires van Hue kunnen rechtstreeks van Signify (voorheen bekend als Philips Lighting) software-updates ontvangen bij verbinding met een officiële Hue bridge met internettoegang in combinatie met de officiële mobiele Hue app.

Signify heeft de intentie om je apparaat te voorzien van belangrijke software-updates voor functies van het platform, indien van toepassing, gedurende minimaal een (1) jaar vanaf de datum van je aankoop bij een erkende wederverkoper (behalve in gevallen waar de hardware de update niet ondersteunt).

Daarnaast heeft Signify de intentie om het apparaat te ondersteunen met benodigde updates voor beveiliging, kwaliteit en interoperabiliteit en om de compatibiliteit met onze online diensten, de nieuwste versie van onze Hue bridge en de nieuwste versie van onze mobiele Hue app in stand te houden gedurende minimaal vijf (5) jaar vanaf de datum van je aankoop bij een erkende wederverkoper.*

Na deze datum kan Signify ervoor kiezen om naar eigen inzicht software-updates te blijven verschaffen en/of compatibiliteit met onze online diensten en/of mobiele apps voor je product te blijven bieden. Mochten software-updates en/of compatibiliteit met online diensten en/of mobiele apps echter worden beëindigd, dan raden we aan dat je upgradet naar een nieuwe versie van het product.

*) Voor compatibiliteit met onze online diensten moet de Hue bridge up-to-date worden gehouden en deze compatibiliteit wordt in stand gehouden voor de laatste 3 uitgebrachte softwareversies, behalve in geval van belangrijke beveiligingsupdates waar de ondersteuning mogelijk beperkt moet worden. Voor compatibiliteit met de officiële mobiele Hue apps moet de Hue bridge te allen tijde over de nieuwste softwareversie beschikken.

3. Belangrijke kennisgeving voor gebruikers van de Hue bridge v1

29 april 2019

Ruim vijf jaar geleden heeft Signify (voorheen bekend als Philips Lighting) de Hue bridge v1 op de markt gebracht. Sindsdien zijn er nieuwe en verbeterde versies van de bridge uitgebracht. Om ervoor te helpen zorgen dat onze klanten kunnen blijven genieten van een zo goed mogelijke verlichtingservaring, heeft Signify besloten om toekomstige software-updates en online diensten voor de Hue bridge v1 te beëindigen en zich in plaats daarvan te richten op de ondersteuning van ons Hue bridge v2-ecosysteem.

Met ingang van vandaag zal Signify geen software-updates voor functies van het platform voor de Hue bridge v1 meer uitbrengen. Desalniettemin zal Signify gedurende een (1) jaar vanaf deze bekendmaking updates voor beveiliging, kwaliteit en interoperabiliteit blijven uitbrengen voor de Hue bridge v1 en de compatibiliteit met onze online diensten en de nieuwste versie van onze mobiele Hue app blijven ondersteunen.*

Na 30 april 2020 zullen er geen software-updates meer beschikbaar worden gesteld voor de Hue bridge v1. Ook de compatibiliteit met onze online diensten zal dan worden beëindigd. De Hue bridge v1 kan uitsluitend lokaal worden bediend via de speciale Philips Hue bridge v1-app.

Alhoewel het mogelijk is dat de Hue bridge v1 blijft werken met oudere versies van onze apps en/of software van derden, raden we aan dat je upgradet naar een nieuwe versie van de Hue bridge. Signify kan na het beëindigen van de dienstverlening de veiligheid van de bridge v1 niet meer garanderen.

Ondersteuning voor andere versies van de Hue bridge wordt niet beïnvloed. Je kunt een Hue bridge v1 onderscheiden van latere versies aan de hand van de vorm: v1-versies zijn rond en latere versies zijn vierkant.

Voor vragen kun je de contactgegevens gebruiken op http://www.meethue.com

*) Voor compatibiliteit met ons ecosysteem moet de Hue bridge v1 up-to-date worden gehouden en deze compatibiliteit wordt in stand gehouden voor de laatste 3 uitgebrachte softwareversies, behalve in geval van belangrijke beveiligingsupdates waar de ondersteuning mogelijk beperkt wordt. Voor compatibiliteit met de officiële mobiele Hue apps moet de Hue bridge v1 te allen tijde over de nieuwste softwareversie beschikken.

4. Beleid voor beëindiging van ondersteuning voor Hue

Producten
    Compatibiliteit met Hue cloud
    Compatibiliteit met mobiele Hue app
    Patches voor interoperabiliteit, kwaliteit en veiligheid
    Hue Bridge
    Ten minste 3 jaar (uitsluitend de laatste 3 softwareversies)*
    Ten minste 3 jaar (uitsluitend de laatste softwareversies)
    Ten minste 3 jaar (alle softwareversies)
    Hue apparaat
    N.v.t.
    Ten minste 5 jaar
    Ten minste 5 jaar
    Hue bridge v1
    Tot 30 april 2020
    Na 29 april 2019 met de Philips Hue Bridge v1-app
    Tot 1e kwartaal van 2020

De periode gaat in vanaf het moment waarop Signify stopt met de verkoop van deze versie van het product.

*Behalve in geval van belangrijke beveiligingspatches.

5. Huidige ondersteuningsstatus van Hue-producten

De volgende producten zijn aan het einde van hun ondersteuningsperiode:
    Product
    Ingangsdatum van einde van ondersteuning
    Hue Bridge v1
    30 april 2020
    De volgende producten worden actief ondersteund:
    Product
    Hue Bridge v2
    Alle lampen van het merk Hue
    Alle accessoires van het merk Hue