Älyvalaistus 
ja langaton valaistus kotiisi

 

Philips Hue on oma henkilökohtainen langaton valaistusjärjestelmäsi, jolla voit helposti hallita valaistusta ja luoda oikean tunnelmavalaistuksen jokaiseen hetkeen. Elävöitä älykästä kotiasi valaistuksella, joka on maailman parhaiten yhdistetty.

Valkoinen

Valkoinen
Miellyttävä ja helppo ohjata

 

Philips Hue toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin, ja voit hallita sen avulla niin makuuhuoneen kuin pihankin valoja. Järjestelmän avulla voit luoda vaikutelman siitä, että olet kotona myös silloin kun olet poissa. Tarkoitus on ennen kaikkea yksinkertaistaa elämääsi.

Valkoinen tunnelmavalo

Valkoinen tunnelmavalo
Mieleenpainuvien hetkien valaistus

 

Luo tunnelma tilanteen mukaan. Philips Hue voi herättää sinut luonnollisella tavalla ja saada sinut tuntemaan olosi energiseksi. Se myös auttaa lukemaan, keskittymään, rentoutumaan ja jopa nukahtamaan.

valkoinen ja värillinen tunnelmavalo

Valkoinen ja värillinen tunnelmavalo
Rajattomat mahdollisuudet

 

Muuta arkipäiväinen valaistus huikeaksi kokemukseksi. Leikittele väreillä tai synkronoi älyvalot musiikin, pelien tai elokuvien kanssa. Valittavana on satoja sovelluksia, joten vain mielikuvituksesi on rajana. 

Tutustu valon mahdollisuuksiin

 

Philips Hue on enemmän kuin vain valaisin, se on juuri kuvitelmiesi mukainen valaistus. Herää joka aamu auringonvaloon. Tee satuhetkestä oma maailmansa. Päivitä urheilullisilla värivaloilla. Luo vaikutelma siitä, että olet kotona myös silloin, kun olet poissa. Katso täältä, mitä kaikkea voit tehdä Philips Huella.

Friends of Hue -logo
Philips Hue on yhteensopiva useiden eri älylaitteiden kanssa. Friends of Hue -tuotteet toimivat kaikki yhdessä kodissasi. Voit yhdistää Philips Hue -järjestelmän Amazon Echo-, Apple HomeKit- ja Google Home- tuotteisiin sekä moniin muihin tuotteisiin. Elävöitä kotiasi maailman parhaimmalla älyvalaistuksella.
Amazon Alexa
Apple HomeKit
Bosch-älykoti
Google Assistant
Logitech
Nest
Samsung SmartThings
Eneco

Tutustu Philips Hue Bridge -ekosysteemiin

 

Oman henkilökohtaisen langattoman Philips Hue -valaistusjärjestelmän asentaminen ja laajentaminen on helppoa. Lue, miten voit elävöittää älykkään kotisi kätevillä polttimoilla, lampuilla, kytkimillä ja antureilla.

Ota yhteyttä Philips Hueen
Philips
Valitse maa
Valitse maa