Hue App

Mitä ovat tehosteet?
Miten voin toistaa tehosteen?
Mistä tiedän, tukeeko valoni tehosteita?
Philips Hue ‑sovelluksella on vaikeuksia muodostaa yhteyttä valoihini
Mitkä laitteet tukevat Kotiin saapuminen- ja Kotoa poistuminen ‑automaatioita?
Voinko asettaa automaatioita Hue-sovelluksessa, kun en ole kotona?
Kuinka lähellä minun on oltava Hue Bridge -siltaani, jotta voin ohjata valojani?
Miten voin luoda Kotiin saapuminen- ja Kotoa poistuminen ‑automaatioita?
Miten voin lisätä tai poistaa valoja huoneesta?
Miten voin ohjata Hue-valojani, kun olen poissa kotoa?
Miten voin luoda Hue-tilin?
Miten voin luoda uuden valaistusasetuksen?
Miten voin muokata valaistusasetusta?
Miten voin palauttaa poistetut oletusvalaistusasetukset?
Miten voin asettaa huoneen kaikki valot samanvärisiksi?
Miten voin määrittää huoneen yhden valon värin ja/tai kirkkauden?
Miten Philips Hue toimii puhelimeni kameran kanssa?
Mikä on Zigbee-kanavan muutos Philips Hue -sovelluksessa?
Voinko määrittää yhden valon useisiin huoneisiin?
Voinko ohjata Philips Hue ‑valojani useista laitteista?
Kuinka voin poistaa käyttämättömän älylaitteen Philips Hue ‑järjestelmästäni?
Voinko lisätä useita laitteita Kotiin saapuminen- ja Kotoa poistuminen ‑automaatioihin?
Voinko poistaa paikannusta käyttävät laitteet, jotka voivat käynnistää Kotiin saapuminen- ja Kotoa poistuminen ‑automaatiot?
Miten voin poistaa automaation?
Miten voin luoda automaation?
Mistä löydän Hue Labsin?
Miten voin muuttaa automaatioideni auringonlasku- ja auringonnousuaikoja?
Miten voin ottaa automaation akäyttöön ja poistaa sen käytöstä?
Mitä ovat dynaamiset valaistusasetukset?
Miten voin asettaa dynaamisen valaistusasetuksen?
Voinko säätää nopeutta, jolla älyvalojen värit vaihtuvat, kun dynaaminen valaistusasetus on asetettu?
Voinko säätää dynaamisen valaistusasetuksen kirkkautta?
Millaisissa lampuissa voidaan käyttää dynaamisia valaistusasetuksia?
Voinko tehdä mukautetusta valaistusasetuksesta dynaamisen?
Voinko tehdä valaistusvaihtoehdoista (esim. Read, Relax, Concentrate ja Energize) dynaamisia?
Voinko käyttää dynaamisia valaistusasetuksia Bluetooth-yhteydellä ohjatussa Philips Hue -järjestelmässä?
Kuinka voin luoda herätysautomaation Auringonnousu-tehosteella?
Miksi valoni eivät ala muuttua Auringonnousu-tehosteella määrittämäni häivytyksen keston alussa?
Mitä Luo läsnäolovaikutelma ‑automaatio tekee?
Pitäisikö minun poistaa muut automaatiot käytöstä, kun Luo läsnäolovaikutelma ‑toiminto on käytössä?
Kun luot Luo läsnäolovaikutelma ‑automaation, se sanoo, että se sammuttaa kaikki valitsemattomat valot tai huoneet, kun Luo läsnäolovaikutelma ‑automaatio käynnistetään. Mitä tämä tarkoittaa?
Mitä eroa on valojen sytyttämisen Koko päivän- ja Vain kun on pimeää ‑asetuksilla, kun määritän Luo läsnäolovaikutelma ‑automaation?
Voinko määrittää useita Luo läsnäolovaikutelma ‑automaatioita?
Onko Luo läsnäolovaikutelma ‑automaatio ajoitettu suoritettavaksi aina samaan aikaan?
Voinko valita Luo läsnäolovaikutelma ‑automaatiossa alueita?
Toimivatko muut automaationi edelleen normaalisti, jos ne eivät kuulu Luo läsnäolovaikutelma ‑automaatioon?
Kun olen poissa kotoa, voinko ohjata Hue sync boxia Hue-sovelluksella, kuten muitakin valoja?
Mikä on Luonnonvalo-valaistusasetus?
Mistä löydän Luonnonvalo-valaistusasetuksen?
Voinko säätää Luonnonvalo-valaistusasetuksen valkoisen valon kirkkautta tai sävyä tiettyä vuorokaudenaikaa varten?
Kun lisäsin Luonnonvalo-valaistusasetuksen huoneeseen, myös muita valaistusasetuksia lisättiin. Mitä tapahtui?
Kun muokkaan Luonnonvalo-valaistusasetusta, miksi en näe huoneen kaikkia valaistusasetuksia?

Entertainment

How do I set up an Entertainment area?
Which Hue products can I use with the Entertainment feature?
How many Entertainment areas can be active at the same time?
What is the maximum number of lights I can use in an Entertainment area?
What should I do if I notice a delay while using Entertainment areas?
Why am I unable to add lights to my Entertainment setup after a software update?
Why are some of my Hue lights not showing in the Entertainment area setup?
Why is the Entertainment feature only enabled for Philips Hue color-capable lights?
Can I activate multiple entertainment areas on one Hue Bridge?
Can I add a non-Hue light to my Entertainment area?

Hue Sync ‑työpöytäsovellus

Miten Hue Sync toimii?
Toimiiko Hue Sync Philips Ambilight ‑televisioiden kanssa?
Toimiiko Hue Sync ‑työpöytäsovellus tietokoneellani käyttämieni suoratoistopalveluiden kanssa?
Mitä tarvitsen, jotta voin synkronoida valoni mediasisältöjeni kanssa?

Hue Sync TV

En löydä Philips Hue Sync TV ‑sovellusta televisioni sovelluskaupasta.
Philips Hue Sync TV ‑sovellukseni ei toimi oikein tai se on jumissa.
Miten saan hyvityksen Philips Hue Sync TV ‑sovelluksesta?
Voinko käyttää Philips Hue Sync TV ‑sovellusta samalla, kun synkronoin Hue-sovelluksen valoja muiden medioiden, kuten Spotifyn tai Hue Play HDMI Sync Boxin, kanssa?
Voinko siirtää Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen kotonani toiseen televisioon?
Tarvitseeko televisioni aktiivisen Internet-yhteyden Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen käyttöä varten?
Miten saan valoni synkronoitua automaattisesti, kun käynnistän television?
Voinko synkronoida valoni radioaseman kanssa, kun toistan sisältöä televisiosta?
Voinko muodostaa yhteyden toiseen Hue Bridgeen Philips Hue Sync TV ‑sovellusta varten?
Mitä eroa on Philips Hue Sync TV ‑sovelluksella ja Philips Hue Play HDMI sync boxilla?
Mistä Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen ja Philips Hue Play HDMI sync boxin välinen hintaero johtuu?
Voinko käyttää Philips Hue Sync TV ‑sovellusta useissa Hue Bridgeissä?
Mitä valoni tekevät, kun näytössä on mustaa sisältöä?
Toimiiko Philips Hue Sync TV ‑sovellus mustavalkoisen sisällön kanssa?
Tukeeko Philips Hue Sync TV ‑sovellus Dolby Visionia tai HDR10+:aa?
Vaikuttaako Philips Hue Sync TV ‑sovellus televisioni suorituskykyyn?
Voinko saada valot sammumaan, kun sammutan televisioni?
Jotain tapahtui määrityksen aikana, ja menetin sovellusostokseni. Mitä teen?
Voinko ohjata Philips Hue Sync TV ‑sovellusta televisioni kaukosäätimellä?
Voinko ohjata Philips Hue Sync TV ‑sovellusta Hue-sovelluksella?
Jos poistan Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen asennuksen, menetänkö ostokseni?
Jos suoritan televisiolleni tehdasnollauksen, menetänkö Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen?
Voinko ohjata Philips Hue Sync TV ‑sovellusta äänelläni älykotiavustajan kautta?
Kuinka kauan Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen hyvitys kestää?
Toimiiko Philips Hue Sync TV ‑sovellus Samsungin näytöissä?
Toimiiko äänipalkkini ja/tai AV-vastaanottimeni Philips Hue Sync TV ‑sovelluksen kanssa?
Näen varoituksen, että automaattinen synkronointi on käynnistetty, mutta valoni eivät reagoi. Mitä minun pitäisi tehdä?
Philips Hue YouTube

Katso ohjevideoita

Selaa Philips Huen virallisella YouTube-kanavalla ohjevideoita, joissa kerrotaan Philips Hue ‑tuotteiden käyttöönotosta ja asennuksesta.

Ota yhteyttä

Autamme aina mielellämme

Vieraile sosiaalisen median kanavillamme

Vastausaika: 1h. Saatavilla 24/7

Tuote, kampanja ja takuu

Keskustele kanssamme chat-palvelun kautta:
(Englanniksi, maanantaista perjantaihin 09:00-18:00)

00800 744 547 75
Ma–pe 09:00-18:00

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta