Sikkerhedsråd

Råd om Hue produktsikkerhed

Hue vægter kundesikkerhed og den løbende sikkerhed af vores produkter højt. Vi afsætter betydelige ressourcer til at identificere og afhjælpe sikkerhedssårbarheder i designfasen af vores produkter. Derudover samarbejder vi med sikkerhedsforskere og andre brugere for at rette og udbedre eventuelle sårbarheder.

Hvis du mener, at du har fundet en sårbarhed, bedes du kontakte os via vores ansvarlige oplysningsprogram https://www.signify.com/global/product-security.

Opdateringer til Hue produktsikkerhed

For at beskytte brugere anbefaler Hue på det kraftigste, at du holder dit system opdateret med den nyeste software og kun downloade applikationer fra de officielle iOS- og Android App Stores.

Hvis du ønsker oplysninger om de nyeste softwareversioner på Hue Apps, Hue Bridge, Hue tilbehør, Hue lamper eller Hue Sync, kan du besøge vores udgivelsesside.

Hvis du vil sørge for, at dit Hue system er fuldt opdateret, skal du tjekke siden 'Softwareopdatering' i den officielle Hue applikation, der findes i 'Indstillinger' > 'Softwareopdatering'. Vi anbefaler også, at brugerne aktiverer 'Automatisk opdatering' i dette afsnit for at sikre, at den nyeste software installeres automatisk.

Ofte stillede spørgsmål om sikkerhed

Hvad kan jeg gøre for at sikre mine Philips Hue produkter mod hacking eller DDoS-angreb?
Hvordan opdaterer jeg mit Philips Hue system med den nyeste software?
Understøtter I ældre firmwareversioner til Philips Hue produkter?
Hvordan ved jeg, om min software er opdateret?
Hvordan slår jeg automatiske softwareopdateringer til på mine Philips Hue produkter?
Hvor kan jeg finde versionsbemærkningerne til softwareopdateringer til Philips Hue?
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan installere den nyeste firmware på produkterne?
Hvad kan jeg gøre, hvis min Hue Bridge er knyttet til en ukendt eller uønsket konto?
Jeg har lige installeret min Bridge, og jeg kan se medlemmer, som jeg ikke genkender i mit hjem. Hvad skal jeg gøre?
Jeg har solgt/returneret min Bridge for et stykke tid siden. Hvorfor modtager jeg e-mails om nogen, der er tilføjet til mit hjem?

Har du brug for mere hjælp?

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke