Flere brands fra

Tillæg til meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger til Philips Hue-kunder

Bemærk venligst, at denne tekst er et supplement til Signifys meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger til kunder, forbrugere og andre forretningspartnere (“Meddelelsen”), som er udgivet for at give dig en forståelse af de aktiviteter til indsamling og behandling af data, der er relevante for dig. Du bedes venligst læse både Meddelelsen og dette tillæg igennem. Indholdet i dette tillæg til Meddelelsen (Tillægget) vil få forrang i tilfælde af uoverensstemmende oplysninger mellem Tillægget og Meddelelsen.

Vi udfører de aktiviteter, der er forklaret i Tillægget og i Meddelelsen, fordi vi mener, at de bidrager til en mere brugervenlig oplevelse af Philips Hue, og for at vi bedre kan forstå dig og blive mere effektiv som virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller vil gøre brug af din ret til fortrolighed, bedes du venligst kontakte os gennem Signify Privacy Center.

Dette Tillæg gælder, hvis du anvender Philips Hue. Philips Hue er ikke bare en smart pære – det er et smart belysningssystem. Philips Hue-systemet kan bestå af forskellige dele/elementer til forskellige funktioner. Disse forskellige funktioner kræver forskellige typer af behandling af personlige data. Den intelligente belysning, Hue Bridge, den intelligente lysstyring, Friends of Hue, og andre integrerede funktioner fra partnere vil betyde, at du kan styre din belysningsoplevelse. Vores partneres platforme og Friends of Hue giver dig mulighed for at forbinde dit Philips Hue-belysningssystem med enheder i hjemmet.

Signify indsamler personlige data ("Data") fra dig direkte gennem vores interaktion med dig, gennem vores produkter, gennem din brug deraf og gennem grundigt verificerede tredjeparter. Vi modtager nogle af dine Data fra tredjeparter, afhængigt af hvilke valg du træffer, herunder dine personlige indstillinger. Vi beder den pågældende tredjepart om at bekræfte, at Data er indhentet på legal vis, og at vi har ret til at modtage dem og bruge dem.

Data, der indsamles

Afhængigt af dine valg til beskyttelse af personlige data, dine produkter og din brug af vores tjenester vil vi kunne behandle følgende Data:

Philips Hue-produkter:

·       E-mailadresse (Brugernavn)

·       Adgangskode

·       Unikke identifikationsoplysninger og konfiguration af produkter

·       Produktanvendelse og diagnostiske oplysninger

·       Foretrukket sprog

Online shop:

·       Fornavn og efternavn

·       Leveringsadresse

·       E-mailadresse

·       Telefonnummer

·       Faktureringsoplysninger

·       Foretrukket sprog

·       Anvendelse og diagnostisk analyse

Philips Hue Apps:

·       Foretrukket sprog

·       Brug og diagnostisk analyse

·       Unikke identifikationsoplysninger og konfiguration af produkter

Philips Hue Website:

·       Foretrukket sprog

·       Brug og diagnostisk analyse

Hvis du interagerer med os gennem Social Network Services ("SNS"), vil vi behandle dine Data i overensstemmelse med Meddelelsen og Tillægget.

Nærmere bestemt omfatter de Data, vi muligvis indsamler, blandt andet unikt id (gemt i en cookie til sporing, der kan være gemt på vores servere), IP-adresse, henvisningswebadresse, browser, cookieoplysninger om operativsystem, CSS-animationer og dynamisk indhold, klik/tryk fra besøgende på elementer, ændringer af inputfelter (som tekstfelter, CSS-vælger eller tidsstempel), elementer og sessionsmetadata, input i felter, systemfejl, vinduesstørrelse og ændringer af størrelse, placering af mus, skærmbillede af side, om en bruger klikkede på en afspil- eller pauseknap på en video og andre handlinger (rulle, fokusere, skjule sider osv.). Disse oplysninger kan identificere den besøgende. Vi registrerer ikke nogen tastetryk.

Hvis du ønsker at forhindre vores websites og apps i at registrere din aktivitet, kan du fravælge registrering af Data.

Behandling af dine Data

Registrerede Data: Dine registrerede Data er de oplysninger, du har leveret til Signify under registrering af eller køb af tjenester i forbindelse med Philips Hue belysningssystemet. Registrerede Data omfatter e-mailadressen (brugernavne), adgangskode, leveringsadresse (kun for shoppen), foruden de kumulerede Data om brugen af din konto, såsom hvilke lysstyringssystemer du vælger. Vi bruger de registrerede Data til at levere tjenesterne, gennemføre transaktioner (gælder kun onlineshoppen), vedligeholde kontoen, opdage og forhindre svig, opdage eller forhindre forkert brug eller misbrug af din Philips Hue-konto og for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Hvis du tilmelder dig hos et socialt netværk eller senere tilknytter din konto til et, vil vi indsamle bestemte Data om dig fra denne SNS. Hvilke Data, vi behandler, vil afhænge af, hvilke personlige oplysninger du har givet til SNS'en (for eksempel dit navn, e-mailadresse og andre Data, som du har gjort offentligt tilgængelige), når du opretter din konto. Bemærk venligst, at de Data, vi indsamler fra og gennem en SNS, kan afhænge af de indstillinger til beskyttelse af Data, som du har valgt i det sociale netværk, og de tilladelser, du giver os, i forbindelse med tilknytningen af din konto til vores produkter eller tjenester til din konto hos en SNS.

Dine interaktioner med tredjeparter gennem en SNS eller tilsvarende tjenester er underlagt de pågældende tredjeparters privatlivspolitikker og din aftale med SNS. Du erklærer, at du har ret til at bruge din SNS-konto til de formål, der er beskrevet her, uden at du overtræder nogen af de betingelser og vilkår, som SNS’en er underlagt.

Data om brug (Analyser): Hver gang du bruger vores produkter og/eller tjenester, kan vi indsamle oplysninger om din anvendelse af vores produkter/tjenester. Vi vil muligvis kombinere forskellige datakilder, data, som vi indsamler direkte fra dig, med cookies og lignende teknologier, når du besøger vores websites eller bruger vores apps. Hvis disse data kombineres, kan de betragtes som dine Data, da de kan være knyttet til dig. Vi bruger automatiske værktøjer til at udføre statistiske undersøgelser af de generelle tendenser vedrørende brugen af vores tjenester, websites, apps og sociale medier samt vores kunders og brugeres adfærd og præferencer.

Anden kommunikation: Vi må kontakte dig for at give dig informationer om din konto og/eller vedrørende Friends of Hue og andre tilknyttede tjenester. Du kan ikke framelde dig denne kommunikation, som ikke er reklame. Vi vil ikke dele dine registrerede Data med en partner, der leverer opkobling til/fra hjemmet, medmindre vi har tilstrækkelige rettigheder til at gøre det.

Kommunikation med kundeservice: Når du er i kontakt med os, fordi du skal bruge vores kundeservice, råder vi dig til kun at dele dine Data via en privat meddelelse til os. Vi vil gøre vores yderste for at svare så hurtigt, vi kan, via det samme eller et andet passende kommunikationsmedie.

Kommunikation via direct marketing: Vi bruger de registrerede data til at gøre din oplevelse af vores websites og applikationer mere personlig (herunder oplysninger om nye funktioner eller andre tekniske emner). Vi vil muligvis kontakte dig vedrørende produkter, tjenester, aktiviteter og kampagner fra Signify og fra tredjeparter, som vi mener kan være relevante for dig på baggrund af din anvendelse af vores produkter eller for at udvide deres funktionalitet. Dette vil især være tilfældet, når vi finder en partner, der leverer specifikke tjenester eller løsninger, der vil kunne opfylde dine behov, eller som vil kunne optimere din brug af vores produkter og tjenester. Hvis du har angivet, at du ønsker at modtage personligt tilpasset markedsføringskommunikation, vil vi muligvis samle data fra forskellige kilder (både interne og eksterne) for at få en bedre forståelse af dine præference og interesser og for at kunne levere mere relevant markedsføringskommunikation til dig. Vi må kontakte dig gennem elektroniske kanaler til markedsføringskommunikation eller bruge andre kommunikationskanaler til at sende personligt tilpassede annoncer og særtilbud, for eksempel brevpost, telemarketing eller sociale medier som blandt andet LinkedIn, Instagram, Facebook (herunder Facebook Messenger), Pinterest, YouTube, WhatsApp, Twitter og WeChat.

Vi udfører disse aktiviteter, fordi vi tror på, at det er vigtigt for os at forstå vores kunder og at være mere effektiv som virksomhed. Vi tror også på, at dette vil føje yderligere værdi til vores kommunikation, som vil være tilpasset dine interesser (som du har angivet, eller som er blevet udledt). Grundlaget for vores behandling af disse oplysninger er en legitim interesse. Hvis du ikke føler dig tryg ved dette, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod disse aktiviteter uden besvær, uden konsekvenser og helt valgfrit. For at gøre dette bedes du kontakte Signify Privacy Center.

Vi sender dig kun markedsføringskommunikation, når du har tilmeldt dig, medmindre dette er unødvendigt i henhold til lovgivningen. Når du giver samtykke til markedsføringskommunikation, har du altid og når som helst fuld ret til at framelde dig (gøre indsigelse mod) disse databaserede aktiviteter. Hos os kan du gøre dette ved at klikke på frameldingslinket i e-mailen eller ved at tilpasse dine kommunikationspræferencer i din konto (hvis de er til rådighed), ved at ændre indstillinger på din smartphone (for push-beskeder på telefonen) eller ved at kontakte Signify Privacy Center. Når du framelder dig, vil du fortsat modtage kommunikation om vores produkter og tjenester (såsom sikkerhedsopdateringer).

Signify vil beholde dine registrerede data, så længe din konto eller din Philips Hue-applikation er aktiv, eller der er behov for at levere tjenester til dig.

Andet

Data om din aktivitet i dit Philips Hue-belysningssystem kan ses af tredjeparter, der leverer tjenester, hvis du har forbundet din profil med en sådan uafhængig tredjepartstjeneste eller -applikation. Hvis du vælger at forbinde dit Philips Hue-belysningssystem med en tredjepartsleverandørs konto, vil vi dele begrænsede oplysninger med denne tredjepart om din konto og profil. Disse tredjepartstjenester tilbydes af selvstændige dataansvarlige for disse data, og brugen af dem er underlagt deres privatlivspolitikker. Du bør gennemlæse disse politikker omhyggeligt for at fastslå, hvordan de vil bruge Dataene.