General/system

How do I control Philips Hue lights?
Why are my lights unreachable?
How and when do I update my Hue software?
How do I know if my software is up to date?
Are older versions of Philips Hue products supported?
I can’t log in to my Hue account in the Hue app.
I cannot install the latest firmware updates on my Philips Hue products.
Can two starter kits work together?
What actions can I take to ensure my Philips Hue products are safe from hacking?
What should I do if I’m returning or reselling a used Hue Bridge?
What data is collected by the Philips Hue system when using the Coming home and Leaving home automations?
What data is collected by the Philips Hue system when using the Hue motion sensor?
Kan jeg bestille reservedele til Philips Hue produkter?
Jeg kan ikke finde den reservedel, jeg skal bruge. Hvad skal jeg gøre?

Lights/fixtures

Hvad er forskellen mellem Philips Hue ambiance gradient lightstrip og Philips Hue lightstrip?
Kan jeg vedhæfte Philips Hue lightstrip til Philips Hue ambiance gradient lightstrip?
Kan jeg fastgøre en Philips Hue Ambiance gradient lightstrip på bagsiden af et TV eller en PC skærm?
Hvad er forskellen mellem Hue Play gradient lightstrips og non-gradient lightstrips?
Kan Hue Play gradient Lightstrip også bruges til andre formål end underholdning?
Hvilken størrelse Hue Play gradient lightstrip skal jeg bruge?
Hvordan kommer jeg i gang med at installere Hue Play gradient lightstrip?
Hvad skal jeg gøre, hvis strømforsyningen til mit Philips Hue udendørsbelysningen holder op med at fungere?
Hvordan forbinder jeg en Hue Go til Hue Bridge?
Kan jeg bruge forskellige enkeltstående Hue lamper sammen?
Kan jeg bruge Hue Beyond uden en Hue Bridge?
Kan jeg bruge Hue Bloom uden Hue Bridge?
Hvordan kan jeg se, om en pære er den nye version af "rigere farve"?
Hvordan tilføjer jeg en lightstrip til mit eksisterende Hue system?
Hvorfor leveres visse lysarmaturer med en Hue Dimmer switch?
Hvad er forskellen mellem Hue Play basisenhed og forlængeren?
Kan jeg bruge en anden strømforsyning fra en anden Hue lampe til at tænde for min Hue Play?
Skal jeg købe separat tilbehør for at kunne bruge Philips Hue Play?
Kan jeg forlænge mit Hue Play kabel?
Hvor skal jeg installere min Hue Play?
Hvordan monterer jeg Philips Hue Play bag mit TV?
Har min Hue Play en tænd/sluk-knap eller en knap til at styre dens farver?
Hvorfor er der kun én farve, når jeg tænder Philips Hue Play?
Hvordan installerer jeg udendørs lamper?
Hvilke Hue produkter kan bruges udendørs?
Hvordan bruger jeg Hue Smart plug?
Kan jeg bruge Smart plug til at dæmpe og skrue op for mine lyskilder?
Kan jeg bruge andre apparater (f.eks. en kaffemaskine) med mit Smart plug?
Hvad er det maksimale wattforbrug, jeg kan bruge med Smart plug?
Har Go bærbare lamper en knap, der styrer lyset på selve lampen?
Kan jeg bruge Go bærbare lamper i fugtige omgivelser, såsom udendørs?
Kan adapteren til min tidligere Hue Go version også bruges til den nyeste version Hue Go og omvendt?
Skal jeg tilslutte et ladekabel til Go bærbar bordlampe?
Kan jeg oplade Go bærbar bordlampe udendørs?
Hvor længe holder Go bærbar bordlampes batteri?
Hvor lang tid tager det for Go bærbar bordlampe at oplade fuldt ud?
Er Go bærbar bordlampe vandafvisende?
Er ladestationen til Go bærbar bordlampe vandafvisende?
Hvilken slags træfiner har Gradient Signe lampen?
Hvordan skal jeg rengøre træfineren på Gradient Signe lampen i eg?
Kan jeg fastgøre en Lightstrip Plus eller Ambiance gradient lightstrip til en Hue Play gradient lightstrip?
Kan jeg klippe Hue Play gradient lightstrip over eller forlænge den ved at tilføje ekstra lightstrips?
Kan jeg anvende strømforsyningen, der fulgte med Play light bars?
Skal jeg undgå ventilationsåbningerne på bagsiden af min skærm, når jeg installerer Hue Play gradient lightstrip?
Kan jeg købe en længere lightstrip, der er lang nok til at dække bunden af mit TV eller min PC skærm?
Hvordan monterer jeg Hue Play gradient lightstrip, når min skærm adskiller sig fra de størrelser, der er angivet på lightstrip emballagen?
Hvorfor går skærmen nogle gange i sort, når jeg starter noget videoindhold?
Kan jeg bruge Festavia lyskæden på et rigtigt juletræ?
Er Festavia lyskæder vejrbestandige?
Kan jeg tilføje en Festavia lyskæde til et underholdningsområde?
Kan jeg forlænge en Festavia lyskæde?
Hvor langt fra hinanden er hvert af lysene på Festavia lyskæderne?
Hvilken størrelse juletræ kan Festavia lyskæder dække?
Kan jeg afkorte Festavia lyskæden?
Hvordan skal jeg opbevare mine Festavia lyskæder?
Hvad er forskellen mellem Resonate væglampen og den nedadvendte Resonate væglampe?
Påvirker den medfølgende plade lysudbyttet på den nedadvendte Resonate væglampe?
Kan jeg bruge den nedadvendte Resonate væglampes plade på Resonate væglampen?
Er det vigtigt at montere lyskæden i en bestemt retning?
Hvorfor kan jeg stadig se Festavia i min Philips Hue app, efter at jeg har taget stikket ud og taget den ned?

Bulbs/Bridge

Can I control two separate Hue systems with one device?
I am unable to control my light when I am away from home.
What do the LED indicators on the Hue Bridge mean?
What does the "Restore factory settings" button on the back of the Hue Bridge do?
Which bulbs can I use in outdoor fixtures?
Why do my older generation products have different colors than my newer products?
Can I control multiple Hue Bridges with the Philips Hue app?
Hvordan kan jeg se, om et Philips Hue produkt er Bluetooth-kompatibelt?
What do I need to use Philips Hue Bluetooth?
If I use Philips Hue Bluetooth, can I still use the Bridge?
Hvilke transformere er blevet testet for kompatibilitet med Philips Hue MR16 pærer?
Min transformer er ikke på kompatibilitetslisten for MR16 pærer. Kan jeg stadig bruge dem?
Jeg ved ikke hvilken transformer jeg har. Hvordan ved jeg, om jeg kan bruge Philips Hue MR16 pærer?
Kan jeg erstatte alle de traditionelle MR16, jeg har, med en Philips Hue MR16 pære?
Fungerer MR16 pærer sammen med fatninger, der er forbundet til en traditionel kablet lysdæmper?

Switches & sensors

How do I add an accessory to my Hue system?
How do I reset a Hue accessory to its default settings?
Can I control lights in multiple rooms with an accessory such as the Dimmer switch or Tap switch?
Can I temporarily disable the Hue motion sensor?
Can I use the Hue Motion sensor outside?
What does the LED indicator on the Hue motion sensor mean?
Where should I put my Hue motion sensor?
Can I use a Hue Dimmer or Tap switch to control my outdoor lights?
Can my Friends of Hue light switch replace my traditional light switch?
Do Friends of Hue light switches work with a smart home assistant, such as Apple HomeKit, Amazon Alexa, or The Google Assistant?
Do Friends of Hue light switches work with third-party apps or smart bulbs?
Do I need to wire my Friends of Hue light switch to my home's power?
How do I install a Friends of Hue switch and add it to the Hue app?
How long does the battery in a Friends of Hue light switch last?
How many lights can I control with a Hue Dimmer switch?
My Dimmer switch is no longer working properly.
What can I control with a Philips Hue Dimmer switch?
What do I do if my Hue Tap switch stops responding?
What do the three buttons on Hue Tap switch do?
Where can I buy a Friends of Hue light switch?
How do I install the Hue smart button?
Can I use the Smart button to dim and brighten my lights?
How do I replace the battery in the Smart button?

HDMI Sync Box

Hvilke TV'er eller HDMI-enheder er kompatible med Dolby Vision, mens jeg synkroniserer mine lyskilder med Philips Hue Play HDMI Sync Box?
Fungerer den eksisterende Hue Sync app til PC med Philips Hue Play HDMI Sync Box?
Hvad skal jeg bruge for at kunne synkronisere min intelligente belysning med en Philips Hue Play HDMI Sync Box?
Hvad er den bedste måde at opsætte mit underholdningsområde på?
Fungerer musiktilstand på Philips Hue Play HDMI Sync box med AVR/ARC/soundbars?
Fungerer Philips Hue Play HDMI Sync Box med smart TV-apps?
Understøtter Philips Hue Play HDMI Sync Box Dolby Atmos?
Understøtter Philips Hue Play HDMI Sync box 3D?
Understøtter Philips Hue Play HDMI Sync Box HDR?
Understøtter Philips Hue Play HDMI Sync Box 8K?
Hvordan gendanner jeg min Philips Hue Play HDMI Sync box til dens fabriksindstillinger?
Hvad betyder de forskellige LED-farver på forsiden af Philips Hue Play HDMI Sync box?
Jeg kan ikke finde mit Wi-Fi-netværk, når jeg konfigurerer min Philips Hue Play HDMI Sync Box. Hvad skal jeg gøre?

Wall Switch Module

Hvordan installerer jeg et Hue wall switch modul?
Hvor kan jeg få yderligere installationsvejledning?
Er det let at installere et Hue wall switch modul bag en eksisterende kontakt?
Kan jeg styre ikke-smarte (almindelige) lyskilder med et Hue wall switch modul?
Passer Hue wall switch modulet bag min kontakt?
Fungerer Hue wall switch modulet med den type kontakt, jeg har?
Er Hue wall switch modulet tilsluttet elektriciteten i mit hjem eller med en neutral ledning?
Hvad er batterilevetiden?
Kan jeg selv installere Hue wall switch modulet?
Fungerer Hue wall switch modulet med 2-vejs lyskontakter?
Hvordan fungerer funktionen til sceneskift?
Kan jeg dæmpe mine lyskilder med Hue wall switch modulet?
Fungerer Hue wall switch modulet med Bluetooth?
Kan jeg forlænge de medfølgende ledninger?
Vigtige tips om køb og installation
Min Hue wall switch module fungerer ikke korrekt eller er utilgængelig i Hue appen.

Tap dial switch

Kan du dæmpe lyset ved forskellige hastigheder med en tap dial switch?
Kan jeg bruge tap dial switch'en uden en Hue Bridge?
Kan jeg bruge tap dial switch'en med HomeKit?
Hvad kan knapperne og drejeknappen på en tap dial switch?
Hvad betyder de forskellige farver af LED belysning på tap dial switch'en?
Hvordan nulstiller jeg tap dial switch'en til fabriksindstillingerne?
Hvordan forbinder jeg min tap dial switch til min Bluetooth-opsætning?
Hvordan udskifter jeg batteriet i min tap dial switch?
Kan jeg bruge tap dial switch'en til at slukke for alt lys i mit hus, et værelse eller en zone?
Jeg vil gerne skifte gennem scenerne, men mine lys slukker. Hvad skete der?
Når jeg slukker mine lys med drejeknappen og derefter tænder dem igen, tænder de til den forrige scene i stedet for minimal lysstyrke. Hvad skete der?
Kan jeg forhindre, at drejeknappen på min tap dial switch slukker lyset helt?

Lysskinner

Hvad er Perifo lysskinne?
Hvilke lamper passer til Perifo lysskinnen?
Hvor kan jeg finde mere information om Perifo lysskinner?
Hvordan forbinder jeg min Perifo lysskinne til mit Philips Hue intelligente belysningssystem?
Hvor kan jeg finde monterings- og tilslutningsvejledninger til Perifo lysskinner?
Kan jeg lave en Perifo opsætning, der indeholder flere strømforsyninger, så jeg kan forsyne mere end 100W lyskilder?
Philips Hue YouTube

Se 'how to'-videoer

Se 'how to'-videoer på den officielle Philips Hue YouTube-kanal for at få hjælp til opsætning og installation af Philips Hue produkter.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Besøg vores sociale medier

Besvarelsestid: 1 time. Tilgængelig 24/7

Produkt, kampagner og garanti

Chat med os:
(På engelsk, Mandag – Fredag 09:00 – 18:00)

00800 744 547 75
Mandag – Fredag 09:00 – 18:00

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke